وبلاگ

امنیت هتل

امنیت و حریم خصوصی هتل

شاید بیشترین و مهم ترین عاملی که سبب راحتی و آرامش انسان در هر زمان و مکانی می شود، امنیت است. یکی از دغدغه های مسافران و گردشگران، انتخاب هتلی مناسب و امن به خصوص در محل های ناشناخته است. امنیت انواع متفاوتی دارد از جمله مشهور ترین آن: امینت جانی، مالی، شغلی و… می باشد. مسئله امنیت جزو نکات مهمی می باشد که بسیار مورد توجه مهمانان و هتلداران قرار گرفته است اما چگونه می توان در طول سفر امینت را فراهم کرد؟ تامین امنیت هتل به طور کلی بر عهده مدیریت و کارکنان هتل می باشد اما گاهی خود مهمانان نیز باید به محیط اطراف خود توجه داشته باشند تا بتوانند از امنیت بیشتری در طول اقامت برخوردار شوند. امنیت و ایمنی در طول اقامت، دو مولفه مهمی هستند که می توانند عامل آسایش مسافران در طول سفر شوند و مسلم است هیچ یک از افراد دوست ندارند در طول اقامت کوتاه مدت در هتل، وسایل شخصی خود را بدون اینکه هیچ امنیتی وجود داشته باشد، رها کنند.

 

مقررات الزامی در هتل ها

قوانین هتل

 تامین رفاه و امنیت مهمانان در هتل ها برعهده مدیریت می باشد و تمامی آن ها موظف هستند که بستری فراهم کنند تا مهمانان تجربه زیبا و فوق العاده ای در طول اقامت خود، داشته باشند اما تحقق این امر نیازمند یک سری شرایط و قوانین می باشد از جمله:

  1. کسب مجوز از نیروی انتظامی برای فعالیت پرسنل و انتظامات هتل.
  2. کسب مجوز از اداره بهداشت برای کارکنانی که ارتباط مستقیم با مهمانان دارند.
  3. دریافت تایید از سیستم دفع زباله و فاضلاب.
  4. اخذ مجوز از شهرداری برای امور ایمن سازی هتل.
  5. عضویت رسمی در صنف هتلداران.

اقدامات مربوط به امنیت هتل ها

امنیت هتل

برخی از اقدامات امنیتی بسیار جزئی تر هستند و رعایت آن ها برای تمام هتلداران با هر درجه کیفی الزامی می باشد. این اقدامات عبارت اند از:

  1. پس از ثبت نام مهمانان، دسترسی آن ها به تمامی تسهیلات و امکانات باید آزاد باشد و همچنین مناسب است که محصولات بهداشتی در اختیار مسافران قرار گیرد که برند تورتنو، محصولات خود را در اختیار مهمانان شما قرار می دهد.
  2. حضور مدیر و کارکنان در هر ساعت از شبانه روز، داخل هتل الزامی است تا با مهمانان ارتباط داشته باشند.
  3. با توجه به حضور مهمانان خارجی در هتل های بین المللی، راهنمای خدمات اضطراری باید به چندین زبان نوشته شده باشد.
  4. ارائه چندین بروشور به مهمانان با مضمون مقابله با شرایط اضطراری، ضروری می باشد.
  5. تمامی استاندارهای امنیتی برای مهمانان رعایت شده باشد.
  6. برای امنیت بیشتر در طبقات پایینی بهتر است پنجره ها دارای حفاظ باشند.
  7. برای راحتی حال مهمانان، در اتاق ها دارای چشمی باشد.

 

برخی از تدابیر امنیتی در هتل ها

  • دوربین مداربسته

دوربین مدار بسته

امروزه تمامی هتل ها دارای دوربین های مدار بسته در فضا های داخلی و خارجی هتل می باشند اما وجود دوربین مدار بسته به تنهایی کافی نیست و باید یک نفر تمامی آن ها را به طور همزمان چک کند که اقدام به چنین کاری برای هتل ها کمی دشوار است اما خوشبختانه برای حل این مشکل نرم افزار هایی وجود دارند که به کمک دوربین ها آمده است و هرگونه فعالیت مشکوک  را تشخیص داده و هشدار می دهند.

 

  • کلید های الکترونیکی

در های الکترونیکی

کاملا واضح است که قفل در اتاق های هتل از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. بهتر است برای قفل در های اتاق از کلید های الکترونیکی استفاده شود که قابلیت شناسایی داشته باشند تا بتوان ورود و خروج مهمانان را بررسی کرد زیرا با این کار، مدیریت می تواند امنیت را به راحتی برای مسافران خود فراهم کند.

  • ایجاد حس تعلق در کارکنان

شما اگر از بهترین ابزار ها و سیستم های موجود برای ایجاد امنیت در هتل استفاده کنید اما افرادی نباشند که به امنیت هتل شما اهمیت دهند، هیچ نتیجه خاصی پدید نمی آید. پس مدیران باید بتوانند با ایجاد حس مسئولیت در کارکنان و گفت و گو با آن ها اهداف خود را محقق سازند.

 

  • کنترل ورود و خروج

منترل ورود و خروج

از جمله وظایفی که کارکنان هتل بر عهده دارند کنترل ورود و خروج افراد متفرقه به هتل و به خصوص رفت و آمد آن ها به طبقات مختلف می باشد.

 

  • تامین امنیت لابی هتل

لابی هتل

لابی هتل از جمله مکان های شلوغ و پر رفت و آمدی است که تامین امنیت آن بدون استفاده از ابزار ها تا حدودی سخت می باشد. مدیران هتل برای حل این مشکل باید از دوربین های مدار بسته ۳۶۰ درجه سقفی استفاده کنند تا تسلط کافی بر لابی داشته باشند.

 

  • خروج اضطراری

خروج اضطراری

حادثه هیچ گاه خبر نمی کند و هر لحظه امکان وقوع شرایط اضطراری وجود دارد. به همین دلیل تمامی هتل ها باید دارای مکان هایی برای خروج اضطراری باشند.  

 

  • تجهیز کردن طبقات پایینی

طبقات پایین به شدت می توانند مقصد مناسب و راحت تری برای سارقان و دزدان هتلی باشد چرا که سرقت از طبقات پایینی به طبع بسیار ساده تر از طبقات بالایی هتل می باشد به همین دلیل به شدت توصیه می شود تا طبقات پایین هتل به ابزار های امنیتی بیشتری تجهیز شوند.

 

  • برگزاری مرتب جلسات و بحث در مورد اقدامات امنیتی

جلسات کارکنان در حوزه امنیت هتل

اگر مدیران هتل مسئله امنیت را یکی از دغدغه های مهم بدانند، به طور مرتب با کارکنان و پرسنل خود جلساتی ترتیب می دهند تا برای ارتقای هرچه بیشتر امنیت هتل خود بررسی هایی انجام دهند. این جلسات می تواند به گونه ای باشد که ویدیوهای آموزشی در اختیار کارکنان قرار گیرد تا بتوانند تردد های مشکوک را تشخیص داده و در صورت لزوم اقدامات موثری انجام دهند.

 

  • استفاده از اینترنت داخلی یا LAN

شبکه اینترنت داخلی، شبکه ای است که کامپیوتر ها را بهم متصل می کند. امروزه با توجه به اینکه تعداد هکر ها در فضای مجازی  بسیار زیاد شده است، حجم زیادی از کسب و کار ها برای جلوگیری از فاش شدن اطلاعات محرمانه، فعالیت خود را با اینترنت داخلی انجام می دهند. استفاده از Wi-Fi امکان هک شدن و دسترسی به دوربین های امنیتی را افزایش می دهد که این موضوع، در مقابل امنیت هتل ها تهدید خطرناکی به شمار می رود.

 

سخن پایانی

در انتها باید بدانیم  یکی از اساسی ترین مولفه هتل پر درآمد، امنیت بالای آن است و هیچ مسافری مایل به تجربه اضطراب تنها به دلیل ضعف سیستم امنیتی هتل نمی باشد. بنابراین مدیران هتل با همکاری کارکنان خود باید بتوانند امنیت هتل را در بالاترین سطح ممکن نگه دارند تا رضایت بیشتر مشتری را برای حضور آن ها در هتل جلب کنند.

 

فهرست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات تم -> سربرگ -> منو -> منو موبایل (دسته ها)